Lakóautó

lakoauto

Lakóautók:

Sokan ismerik a lakóautó tulajdonosok közül a menet közben fellépő erős oldalszelet.

Teherautó v. busz előzése közben fellépő oldalszél instabillá teszi a lakóautót. Ilyenkor magas sebesség választása rendkívül veszélyes lehet Önre és a lakóautójára. VB légrugó beépítésével a lakóautója stabilabbá és biztonságosabbá válik, mert kevésbé érzékenyen reagál az oldalszélre.

Optimális Úttartás:

A lakóautóknak a legtöbb esetben magas a súlypontja és igen nehezek. Ez oda vezet, hogy hajlamos akár az erős kilengésre. Ez mind a vezetőben, mind az utasban elég hamar kellemetlen, bizonytalan érzést okoz. A VB légrugói megoldást kínálnak arra, hogy lakóautója légrugó rendszereinkkel biztonságosabban és oldalszél esetén stabilabban fusson az úton.

Állandó magasság:

A lakóautó terhelése nem egyenletesen van elosztva a lakóautó teljes hosszában. Ez a számtalan extra felszereltség pl. biciklitartó miatt fordulhat elő. A súly egyenetlen elosztása miatt sok esetben a lakóautó gyári rugózása túl van terhelve. Ebből kifolyólag a rugózás nem tud megfelelően dolgozni és sok ütődést közvetlenül átvezet a lakóautóra és utasaira. A VB légrugói optimális megoldást kínálnak ezek jelentős csökkentésére és magas utazási kényelem biztosítására.